Vuokraa metsästysalue

Harvinainen mahdollisuus vuokrata metsästyskohde erinomaisella sijainnilla ja hyvien yhteyksien päässä Lopella. Vuokrattavana on noin 2235 hehtaarin suuruinen metsästysalue hirvieläinten metsästykseen. Kohde sijaitsee Lopen kunnassa Salmio-nimisellä kiinteistöllä. 

Metsästysalue on Lopen keskustasta noin 23 kilometriä lounaaseen ja Helsingistä matkaa keskelle metsästysaluetta on noin 90 kilometriä.

 
 

Metsästysoikeus

Vuokrattava alue on kooltaan 2235 hehtaaria, joka on kokonaisuudessaan maapinta-alaa.

Koko alueen metsästysoikeus vuokrataan tarjousten pohjalta. Tarjous metsästysoikeudesta pyydetään jättämään kokonaishintana €/vuosi (tarjoukset alv 0 %). Tarjouksentekijän on hyvä huomioida, että laskutuksessa metsästysoikeuden vuokrahintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Metsästysoikeus koskee hirvieläimiä. Alue on mukana Lopen hirvieläinten yhteisluvassa.

Vuokra-aika on kolme metsästyskautta siten, että sopimuskausi alkaa 1.9.2024.

 

Tarjousmenettelyn säännöt

1. Metsästysoikeudesta pyydetään jättämään tarjous. Metsästysoikeudesta jätetyt tarjoukset tulee olla arvonlisäverottomia tarjoushintoja / metsästyskausi. Tarjousajan ulkopuolella annettuja tarjouksia ei tutkita eivätkä ne ole mukana tarjousmenettelyprosessissa. Tarjousmenettelyn aikana annetuista tarjouksista ei anneta tietoja.

2. Mikäli ilmoitettuun tarjousten jättöpäivään mennessä saadaan useita hyväksyttävissä olevia tarjouksia, vuokranantaja aloittaa sopimusneuvottelut valitsemansa tarjouksentekijän kanssa. Vuokranantaja voi hyväksyä tai hylätä saamansa tarjoukset.

3. Kaikille muille hyväksyttävän tarjouksen tehneille lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan heidän tarjouksensa hylkäämisestä.

Vuokratarjoukset on jätettävä viimeistään 4.8.2024 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: maankaytto@upm.com          


Lisätietoja:
Ismo Makkonen Maankäyttöpäällikkö,
Länsi-Suomi, Pohjois-Suomi, UPM Bonvesta / UPM Metsä
puh. 0406855857
email: ismo.makkonen@upm.com
UPM Metsä | Peltokatu 26, 4C | 33100 Tampere