UPM Bonvesta -rantatonteille menee aina tie perille ja rakentaa saa varmasti

Kun haluat löytää unelmiesi rantatontin, UPM Bonvesta on kumppani, johon voit luottaa tonttikauppasi kaikissa vaiheissa.

Tarjoamme kattavan valikoiman vapaa-ajantontteja sekä omakotitalotontteja, niin suurten järvien veneilyreittien varrelta kuin rauhallisten metsäjärvien rannoilta ja saarista. Tonttimme sijaitsevat Suomen kauneimmissa maisemissa aina Etelä-Suomesta Järvi-Suomeen, Savoon ja Pohjois-Karjalaan saakka.

Vaihtoehtoja löytyy niin perinteiseen mökkeilyyn kuin ympärivuotiseen asumiseenkin erilaisten harrastusmahdollisuuksien ääreltä. Rakennusoikeutta myös riittää ja siitä ei unelman toteuttaminen jää kiinni. UPM Bonvesta -rantatonteille menee aina tie perille ja rakentaa saa varmasti.

 

Valitse omasi ja tee haaveistasi totta

Tuhansien järvien maassa on luontevaa, että omaan rauhaan liittyy juuri sinulle sopiva oma tontti. Kauniit maisemat veden läheisyydessä tarjoavat rauhallisen ja rentouttavan ympäristön. Mutta oma rauha ei tarvitse aina olla joutenoloa. UPM Bonvestan tarjonnasta löydät puitteet monipuolisille harrastuksille.

Tontin ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää myös huomioita. Kiinnostaako sinua hiekkaranta, ilta-aurinko, suuri vesistö, idyllinen niemenkärki vai lapsiystävällinen ranta? Onko golfkettien tai kansallispuistojen läheisyys sinulle tärkeää? Tutustu ja löydä omasi UPM Bonvestan rantatontti-valikoimasta.

koivukuja_v2.jpg

Rantatonttikaupan osaavin asiantuntija ja luotettava kumppani

Tonttimme ovat vahvistetussa ranta-asemakaavassa tai yleiskaavassa olevia rakennuspaikkoja. Tonteillemme voit rakentaa heti tai myöhemmin vuosien varrella, rakennusoikeus tontilla säilyy. Sinun ei tarvitse huolehtia tien suunnittelusta ja rakentamisesta. Valtaosassa UPM Bonvesta rantatonteille on aina tie perille.

UPM Bonvestan myyjämme ovat sinua varten. Heillä on vuosien kokemus ja ammattitaito liittyen kiinteistökaupan eri vaiheisiin sekä UPM Bonvestan tuotteisiin. He auttavat sinua niin sopivan tontin etsinnässä kuin kaupan eri vaiheissa. Älä epäröi kääntyä ammattilaistemme apuun.

Kysy myös lisämaan ostomahdollisuudesta tonttikaupan yhteydessä.

 

Myynti - UPM Bonvesta Rantatontti


UPM Bonvestan tontteja myyvät toimeksiantosopimusten perusteella eri puolilla maata toimivat itsenäiset kiinteistövälittäjät. Kohdekohtaisen myyjän tiedot näet tonttisivulta kunkin kohteen yhteydessä.

 

 

Ota yhteyttä UPM Bonvestaan