Raimo Petäsnoro

LKV Rantamökki Oy
Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo ja Kainuu

Raimo Petäsnoron toimipiste sijaitsee Oulussa, mutta tonttikauppaa tehdään parhaillaankin Salosta Tenojoelle.

Välittäjän työssä Raimo nauttii vaihtelevuudesta ja itsenäisestä työnkuvasta, jota voi kehittää kaiken aikaa. Samanlaisia päiviä ei tule. Välittäjän tuomasta lisäarvosta Raimo mainitsee omakohtaisen tiedon niin tontista kuin ympäröivästä alueesta. Välittäjä merkitsee ja tarkastaa maastomerkinnät ja pitää yllä riittävän hyviä kuvia kohteesta, jotta asiointi verkon kautta sujuu kätevästi.

Ostajan on hyvä miettiä alkuun, miltä etäisyydeltä ja millaisen vesistön ääreltä tontin haluaa. Tärkeintä on kuitenkin itselle syntyvä fiilis, kun astuu tontille. Tuntuuko siltä, että juuri tämä on se oma juttu ja raivaamalla ja rakentamalla siitä saa unelmiensa tontin.

- Tontti on sen loma-asunnon ja mökin sielu. Pelkkä unelma vaikkapa loma- tai asuntomessujen mökistä on ontolla pohjalla, jos tontti ei tunnu hyvältä. Ensin pitää valita tontti ja miettiä sitten, mitä siihen rakennetaan, Raimo vinkkaa.

Petäsnoron oma tontti sijaitsee Kuusamossa, jonka maisemat ja miljöö miellyttivät jo ennen tontin löytymistä. Yksi tärkemmistä mökkipuuhista on murtomaahiihto, jolle pohjoiset maisemat tarjoavat mahtavat puitteet. Kesäisin Raimo pitää vaeltamisesta, järven ympäri kiertämisestä sekä soutelusta ja kalastuksesta. Suomalaiseen kesään kuuluu myös sauna ja sen lauteilta järvelle katselu. Ja tietenkin laiturilla tai saunan terassilla fiilistely, jutustelu ja elämästä nauttiminen.

 

 

Raimon toiminta-alueeseen kuuluuvat Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo ja Kainuu. Ota yhteyttä Raimoon ja kysy alueen UPM Bonvesta tonteista ja lisämaista!

Tärkeintä on kuitenkin itselle syntyvä fiilis, kun astuu tontille. Tuntuuko siltä, että juuri tämä on se oma juttu..