UPM Bonvesta
  • Uutiset
  • Vuokrataan Nynäsinsalon metsästysalue

Vuokrataan Heinola Nynäsinsalon metsästysalue ja Kalliojärven metsästysmaja

 

Ainutlaatuinen mahdollisuus vuokrata yhtenäinen metsästyskohde, joka sisältää noin 3 600 ha suuruisen metsästysalueen sekä Kalliojärven metsästysmajan. Kohde sijaitsee Heinolan ja Vierumäen läheisyydessä monipuolisten palvelujen välittömässä läheisyydessä. Kalliojärven Metsästysmaja sijaitsee noin 5 km Heinolasta ja Vierumäeltä, noin 35 km Lahdesta ja noin 130 km Helsingistä.

 

Metsästysoikeus

Vuokrattavasta pinta-alasta maa-aluetta on noin 3050 ha ja vesialuetta noin 550 ha.

Koko alueen metsästysoikeus vuokrataan tarjousten pohjalta. Tarjous metsästysoikeudesta pyydetään jättämään kokonaishintana €/vuosi (tarjoukset alv 0 %). Tarjouksentekijän on hyvä huomioida, että laskutuksessa metsästysoikeuden vuokrahintaan lisätään arvonlisävero 24%

Metsästysoikeus koskee kaikkea metsästystä.

Vuokra-aika on viisi metsästyskautta siten että sopimuskausi alkaa 1.3.2021.

Katso tarkemmat tiedot metsästysalueesta (pdf)

 

Lataa lisää karttoja tästä.

Metsästysmaja

Metsästysmaja vuokrataan tarjousten perusteella €/vuosi. (tarjoukset alv 0 %).

Huom!  Metsästysmajan vuokraan ei lisätä laskutuksessa arvonlisäveroa.

Vuokra-aika on myös viisi metsästyskautta siten että sopimuskausi alkaa 1.3.2021 ja päättyy samalla kun metsästysoikeuden vuokrakausi päättyy.

Kalliojärven majaan on mahdollista käydä tutustumassa paikan päällä lauantaina 6.2. klo 13:00 - 16:00 välisenä aikana. Vuokranantajan edustaja on silloin paikalla esittelemässä kohdetta. Osoite: Kalliojärventie 430, Heinola.

Tulethan näyttöön vain terveenä! Näytössä velvoitetaan pitämään kasvomaskia ja noudattamaan turvavälejä.

Katso metsästysmajan tarkemmat tiedot (pdf) 

 

Katso video Kalliojärven metsästysmajalta (0:52 min)

Metsästysoikeudesta ja metsästysmajasta pyydetään jättämään erilliset tarjoukset alla näkyvien ohjeiden ja tarjousmenettelyn sääntöjen mukaisesti. Tarjouksen tekijä on tutustunut ennen tarjouksen jättämistä pdf -liitteisiin metsästysalueen ja majan tarkemmista tiedoista.

Tarjousmenettelyn säännöt

  1. Metsästysoikeudesta ja metsästysmajan käyttöoikeudesta pyydetään molemmista jättämään tarjous. Metsästysoikeudesta ja metsästysmajan käyttöoikeudesta jätetyt tarjoukset tulee olla arvonlisäverottomia tarjoushintoja €/vuosi. Pelkästään toisesta vuokraoikeudesta tehtyjä tarjouksia tai tarjousajan ulkopuolella annettuja tarjouksia ei tutkita eivätkä ne ole mukana tarjousmenettelyprosessissa. Tarjousmenettelyn aikana annetuista tarjouksista ei anneta tietoja.

  2. Mikäli ilmoitettuun tarjousten jättöpäivään mennessä saadaan useita hyväksyttävissä olevia tarjouksia, vuokranantaja aloittaa sopimusneuvottelut valitsemansa tarjouksentekijän kanssa. Vuokranantaja voi hyväksyä tai hylätä saamansa tarjoukset.

  3. Kaikille muille hyväksyttävän tarjouksen tehneille lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan heidän tarjouksensa hylkäämisestä.


Tarjoukset lähetetään sähköpostilla 10.2.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: maankaytto@upm.com          


Lisätietoja:
Maankäyttöpäällikkö Jari Dozzo
puh. 0400 169 832
email: jari.dozzo@upm.com