UPM Bonvesta
  • Uutiset
  • Vuokrataan Nivungin metsästysalue Kiteellä

Vuokrataan Nivungin metsästysalue Kiteellä

 

Vuokrataan n. 4200 ha:n suuruinen metsästysalue kaikelle riistalle Kiteen Nivungissa. Sijainti n. 30 km Kiteeltä, n. 65 km Savonlinnasta, n. 85 km Joensuusta, ja n. 390 km Helsingistä. Kohde vuokrataan tarjousten perusteella €/metsästyskautta (alv 0 %). Metsästysoikeus koskee kaikkea metsästystä. Vuokra-aika on viisi metsästyskautta siten, että suurpetojen ja hirvieläinten metsästysoikeus alkaa 1.3.2021 ja pienriistan metsästysoikeus 1.8.2021.

 
 

Lataa lähestymiskartta tästä.


Tarjousmenettelyn säännöt

  1. Kohteelle pyydetään jättämään arvonlisäveroton tarjoushinta / metsästyskausi. Muunlaisia tehtyjä tarjouksia, tai tarjousajan ulkopuolella annettuja tarjouksia ei tutkita eivätkä ne ole mukana tarjousmenettelyprosessissa. Tarjousmenettelyn aikana annetuista tarjouksista ei anneta tietoja.

  2. Mikäli ilmoitettuun tarjousten jättöpäivään mennessä saadaan useita hyväksyttäviä tarjouksia, vuokranantaja aloittaa sopimusneuvottelut valitsemansa tarjouksentekijän kanssa. Vuokranantaja voi hyväksyä tai hylätä saamansa tarjoukset.

  3. Kaikille muille hyväksyttävän tarjouksen tehneille lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan heidän tarjouksensa hylkäämisestä.


Tarjoukset lähetetään sähköpostilla 16.12.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: jari.dozzo@upm.com          


Lisätietoja:
Maankäyttöpäällikkö Jari Dozzo
puh. 0400 169 832
email: jari.dozzo@upm.com