Lauri Pasanen

Saarijärven Kiinteistönvälitys Oy LKV
Keski-Suomi

Lauri Pasasen toimialue on pääsääntöisesti pohjoinen Keski-Suomi. UPM Bonvestan tontteja mies välittää kymmenen kunnan alueella noin 20 järven rannoilta.

Välittäjän roolista Lauri haluaa muistuttaa sopivan tontin löytämisen lisäksi sen, että hän voi antaa apua tontin raivaamisessa, suunnittelussa ja rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Laurin asiakkaiden toiveissa painottuvat ne tutut eli sijainti, vesistön puhtaus, ilmansuunta, hinta ja palvelut. Hauskoista asiakastoiveista Lauri muistelee kolmea tapausta. Yksi halusi erämaatontin, jossa palvelut on vieressä. Toinen toivoi saaritonttia, jotta ei tule yllätysvieraita. Usein halutaan hyvä ja halpa tontti. Yhdelle asiakkaalle Lauri möi molemmat.

Laurin oma mökki on Saarijärvellä, ison veden äärellä, jossa aurinko paistaa laiturille aamulla ja illalla. Se toimii tukikohtana kalastuksessa, metsästyksessä ja marjastuksessa sekä perheen että lastenlasten kanssa omassa rauhassa oleilussa.

 

 

Laurin toiminta-alue on Keski-Suomi.  Ota yhteyttä Lauriin  ja kysy alueen UPM Bonvesta tonteista ja lisämaista!

...Lauri haluaa muistuttaa sopivan tontin löytämisen lisäksi sen, että hän voi antaa apua tontin raivaamisessa, suunnittelussa ja rakentamiseen liittyvissä asioissa.