UPM Bonvesta
  • Joulukalenteri
  • Arvonnan voittajat ja vastaukset aiempiin arvoituksiin

Arvonnan voittajat ja vastaukset aiempiin arvoituksiin

Arvonnan voittajat ja vastaukset aiempiin arvoituksiin

Tarkista aiempien päivien joulukalenteriarvoitusten oikeat vastaukset ja päiväpalkintojen voittajat!

Arvomme UPM Bonvestan joulukalenterin päiväpalkinnon voittajan aina kalenteriluukkua seuraavana arkipäivänä. Olemme voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä, minkä lisäksi julkaisemme voittajan nimen tällä sivulla.

 

10. Päivän arvoitus:

Tämä hiekkarannalla ja kilpikaarnaisilla männyillä varustettu rantatontti sijaitsee hyvin lähellä kulttuuritarjontaa ja palveluita. Kohteen kaupunki on kuuluisa lörtsyistään ja 1400-luvulla rakennetusta linnastaan. Kyseisen linnan löydät myös kaupungin vaakunasta.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Savonlinna Suurijärvi, kortteli 1, tontti 1

ARVONNAN VOITTAJA: Ahti Leminen

Luukusta paljastui myös ensimmäinen Suunto 3 Fitness - urheilukello! Onnea Ahdille!

 


 

9. Päivän arvoitus:

Tällä runsaspuustoisella rantatontilla on lapsiystävällinen ranta ja tontti on lähellä kaupungin palveluita. Kohteen sijaintikunnan vaakunasta löydät ilveksen ja Ilves-reittejä pitkin pääsetkin patikoimaan ja nauttimaan alueen luonnosta. Kohteen kartalta löydät Myllynlahden.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Janakkala Isojärvi, kortteli 32, tontti 1

ARVONNAN VOITTAJA: Soile Kuljukka

 


 

8. Päivän arvoitus:

Tämä ilta-aurinkoon avautuva rantatontti sijaitsee reittiveden äärellä ja sillä on sähköliittymä valmiina. Tontti on rinnetontti ja sillä on järeä puusto. Kohteen paikkakunta on entinen Suomen kaupunki, joka liittyi kalakukoistaan kuuluisaan kaupunkiin vuoden 2017 alussa. Kohteen kartalta löydät Petäjäniemen ja Paasikosken.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Kuopio Juankoski Paasikoski Kortteli 1 Tontti 1

ARVONNAN VOITTAJA: Elina Jalkanen

 


 

7. Päivän arvoitus:

Tältä koskikalastajan unelmakohteelta löydät runsaasti rakennusoikeutta ja se on lähellä taajamaa. Tämä rantatontti on korttelin reunimmainen tontti ja tontille on mahdollista ostaa lisämaata kohteen vierestä. Tämän kunnan alueelta löydät seuraavat kalastuskosket kuten Huopanankoski, Keihärinkoski, Kärnänkoski, Kymönkoski, Kellankoski ja Kyrönpuro.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Viitasaari Vuosjärvi Kortteli 1 Tontti 1

ARVONNAN VOITTAJA: Henrik Askola

 


 

6. Päivän arvoitus:

Tämä rantatontti sijaitsee erittäin ison vesistön rannalla hyvin lähellä taajaman palveluita. Tontin mukana myydään n. 4,7 ha lisämaata järeän puuston kera. Tarinan mukaan 1860-luvulla tällä järvellä mellastivat Suomen sisävesien ainoat järvirosvot. Kohteen kunnan vaakuna on saanut aiheensa tervanpoltosta ja tervakaupasta.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Paltamo Oulujärvi Kortteli 1 Tontti 1

ARVONNAN VOITTAJA: Tommy Svens

 


 

5. Päivän arvoitus: 

Tämä rantatontti on mäntyvaltainen rinnetontti, jonka ranta avautuu etelään. Isojärven kansallispuiston retkeilyreitit ovat n. 1 h automatkan päässä kohteelta.Kohteen sijanitikunta on väkiluvultaan Pirkanmaan maakunnan pienin kunta. Kunnan vaakunassa on punainen vuota ja kultainen havunoksa. Kohteen kartalta löydät Suinuniemen.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Juupajoki Suinun Väihi kortteli 1, tontti 1

ARVONNAN VOITTAJA: Sakari Rantala

 


 

4. Päivän arvoitus:

Tämä rantatontti sijaitsee saaressa, joka on yksi Saimaan suurimpia. Kohteen kunnasta löydät yli 700 saarta ja Syrjäsalmen kalliomaalaukset. Tontilla on pinta-alaa n. 4500 m2 sekä rakennusoikeutta on 200 m2. Tontin vierestä on mahdollista ostaa lisämaata ja kohteen kartalta löydät Tyrynvuoren.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Puumala Hurissalo Pölöselkä  kortteli 6, tontti 2

ARVONNAN VOITTAJA: Anne Metso

 


 

3. Päivän arvoitus:

Tällä rantatontilla on taajaman palvelut lähellä ja se sijaitsee ison vesistön rannalla reittivesien äärellä. Kunta jossa kohde sijaitsee, on yksi Suomen suosituimmista mökkikunnista. Kunnan vaakunasta löydät kaksi petäjää. Kalastuksesta innostuneille erityisesti Kuomiokoski ja Kuomiojoki tarjoavat mielenkiintoisia kalastusmahdollisuuksia lähellä kohdetta.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Mäntyharju Kallavesi Lyytikkälä Kortteli 12 Tontti 3

ARVONNAN VOITTAJA: Liisa Kokko

 


 

2. Päivän arvoitus:

Tällä rantatontilla on oma hiekkaranta ja sillä on runsaasti rakennusoikeutta. Tontille on mahdollista rakentaa omakotitalo ympärivuotiseen asumiseen iso vesistön rannalle. Kohde sijaitsee kaupungissa, jonka nimikkoeläinlajeihin kuuluu mm. rupimanteri ja nimikkokasvilajeihin herkkutatti.Kohteen kartalta löydät Pappilanniemen sekä Luotsiniemen.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Joensuu Eno Ahveninen kortteli 3, tontti 2

ARVONNAN VOITTAJA: Mirva Poutiainen

 


 

1. Päivän arvoitus:

Tämän puustoltaan mäntyvaltaisen rantatontin pinta-ala on yli 7000 m2 ja sen ranta on varsin lapsiystävällinen. Kunta jossa kohde sijaitsee kutsuu itseään Suomen "viralliseksi" Juhannuskaupungiksi. Kunnan vaakunaa koristaa kaksi keihään kärkeä. Tämän tontin esittelykartalta löydät kolme niemeä.

Mikä on kohteen nimi ja missä se sijaitsee?

OIKEA VASTAUS: Virrat Seinäjärvi Kortteli 1 Tontti 1

ARVONTAVOITTAJA: Tuula Miettinen