Etusivu / UPM Bonvesta

-Kohdehaku
  • - 000 €
  • -

UPM Bonvesta

OSTAJAN ASIAKASPALAUTE

Pyydämme Teitä vastaamaan asiakaspalautekyselyymme, joka koskee kanssanne tehtyä kiinteistökauppaa.

Teiltä saadun palautteen perusteella voimme kehittää toimintaamme edelleen.

Palautekysely tarvitsee salasanan, jonka löydät saamastasi kirjeestä kaupanteon yhteydessä.

Linkki kyselyyn -> Tontin ostajalle

Linkki kyselyyn -> Lisämaan ostajalle

Kiitos palautteestasi.YHTEYSTIEDOT

UPM METSÄ
Metsätalous ja maankäyttö

PL 85
33101 Tampere
Puh. 02041 6121
Faksi 02041 6120
maankaytto@upm.com


UPM BONVESTA RANTATONTIT JA LISÄMAAT
Bonvestan tontteja ja lisämaita myyvät toimeksiantosopimusten perusteella eri puolilla maata toimivat itsenäiset kiinteistövälittäjät. Kohdekohtaisen jälleenmyyjän tiedot näet kohdepalvelusta kunkin kohteen yhteydessä.


UPM Maankäytön paikallisen yhteyshenkilön löydät valitsemalla oheisesta listasta sen kunnan, jonka alueella olevien UPM:n omistamien kiinteistöjen maankäyttöön liittyvistä asioista Sinulla on kysymyksiä.


Tonttikaupan osaavin asiantuntija
Kun etsit omaa palaasi kauneinta kotimaata, kannattaa turvautua kokeneen ammattilaisen apuun. UPM Bonvesta on turvallinen kumppani, johon voit luottaa kaikissa kaupanteon vaiheissa.

UPM Bonvestan tarjonnasta löydät monipuolisen valikoiman tontteja suurten ja pienten vesistöjen rannoilta ja saarista, Järvi-Suomesta aina Kainuuseen ja Kuusamoon asti. Bonvesta -tonteille menee aina tie perille ja rakentaa saa varmasti, valikoimassamme on myös sähköistettyjä tontteja.

UPM Metsä>> tarjoaa metsätilan ostajille puukauppaan, metsänhoitoon ja metsäomaisuuden hallintaan liittyviä palveluja. Metsäpalvelusopimuksella uusi metsänomistaja saa käyttöönsä parhaat edut ja laajimman palveluvalikoiman.

UPM Yhteismetsät >> UPM:llä on Suomessa neljä yhteismetsää ja yhtiö on asettanut UPM Yhteismetsien perustaksi yhteensä n. 2000 ha yhtiön metsätiloja. 

Perustetut yhteismetsät ovat alueellisia, ja nimeltään ne ovat Itä-Suomen yhteismetsä, Länsi-Suomen yhteismetsä, Pohjanmaan yhteismetsä ja Keski-Suomen yhteismetsä.

UPM Silvesta >> UPM Silvesta tarjoaa tontinostajalle palveluita, palveluvalikoima on laaja, tontin ja rakennuspaikan raivauksesta ympärivuotisiin huolto- ja ylläpitotöihin..